66 12 40 25

[email protected]

 

 

Netværk

 

 

Dansk Mejeriingeniør Forening har tre netværk

Deltag i foreningens netværksmøder, der er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød. Formålet er at samle færdiguddannede mejeriingeniører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale netværk samt at udvide netværket generelt.

Hvem kan deltage?
Målgruppen er færdiguddannede mejeriingeniører, som er medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening - alle er velkomne fra hele Danmark, Malmø og selvfølgelig resten af verden - inklusive kandidatstuderende på sidste år på Mejeriingeniørstudiet. Der planlægges med ca. 2-3 møder om året - annonceres i Mælkeritidende, LinkedIn gruppen Dansk Mejeriingeniør Forening samt direct mail til foreningens medlemmer.
Læs mere og se kommende netværksmøder her 

Netværk Øst

Netværk Vest

Career Community


Asset 1951

Skriv til os

Overvejer du at engagere sig dig i et af netværkene, kan du kontakte sekretariatet på denne mail [email protected] - også hvis du har en idé eller vil tilbyde at være vært for et netværksmøde.
Asset 2140

Deltag i et netværksmøde

Deltag i foreningens netværksmøder, der er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød.