66 12 40 25

[email protected]

 

 

Netværk

 

 

Dansk Mejeriingeniør Forening har tre netværk

Deltag i foreningens netværksmøder, der er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød. Formålet er at samle færdiguddannede mejeriingeniører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale netværk samt at udvide netværket generelt.

Hvem kan deltage?
Målgruppen er færdiguddannede mejeriingeniører, som er medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening - alle er velkomne fra hele Danmark, Malmø og selvfølgelig resten af verden - inklusive kandidatstuderende på sidste år på Mejeriingeniørstudiet. Der planlægges med ca. 2-3 møder om året - annonceres i Mælkeritidende, LinkedIn gruppen Dansk Mejeriingeniør Forening samt direct mail til foreningens medlemmer.
Læs mere om og se invitationer til de 3 netværk her

Netværk Øst se mere her
Netværk Vest se mere her
Unge-Forum se mere her
Asset 1951

Kontakt

Overvejer du at engagere sig dig i et af netværkene, kan du kontakte sekretariatet på denne mail [email protected] - også hvis du har en idé eller vil tilbyde at være vært for et netværksmøde.
Asset 2140

Deltag i et netværksmøde

Deltag i foreningens netværksmøder, der er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød.