66 12 40 25

[email protected]

TAG MED PÅ NETVÆRKSBESØG MED DANSK MEJERIINGENIØR FORENING

Nye netværksbesøg er ved at blive planlagt og annonceres løbende. 

Tag med til FOSS Analytical

FOSS Analytical er en danskejet virksomhed, som blev etableret i 1956 og stadig har hovedkvarter i Hillerød. Virksomheden udvikler og producerer analytiske instrumenter og den førende leverandør af analyseløsninger til Landbrugserhvervet, fødevareindustrien, den kemiske industri og farmaceutiske industri. FOSS' første instrument, Ceratester, blev udviklet til at teste fugt i korn. Siden har virksomheden udviklet instrumenter og analyser til en række andre områder som bl.a. protein og fedtindhold i mælkeprodukter eller sukkerindholdet i druer. Dette gøres ved forskellige metoder som spektroskopi, røntgen og multivariat analyse. 

Dato Torsdag 6. juni 2024 kl. 17.30 - ca. 20.30 
FOSS, Niels Foss Alle 1, Hillerød 
Tilmelding senest 31. maj 

Netværket er for alle mejeriingeniører med medlemskab i Dansk Mejeriingeniør Forening

Netværket blev etableret siden i 2015 og afholder ca. 2-3 møder om året. Møderne er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød.
Formålet er at samle færdiguddannede mejeriingeniører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale netværk samt at udvide netværket generelt.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretariatet i Odense. Gruppen bag består af Ingermarie Jensen, Berte Asmussen, Eva Stenby, Thomas Bæk Pedersen, Troels Pedersen og sekretariatet. Alle medlemmer modtager en personlig invitation til netværksmøderne via e-mail og invitationen kan også ses i Mælkeritidende. Desuden kan kommende møder ses på denne webpage.

Foto: Deltagerne på et fantastisk netværksmøde på Novonesis.