66 12 40 25

[email protected]

Mejeristhuset

Mejeristhuset
Medlemmer af Dansk Mejeriingeniør Forening har mulighed for at leje Foreningen af mejeriledere og funktionærers sommerhus "Mejeristhuset" i Kandestederne ved Skagen.

Beskrivelse af sommerhuset
Huset, der er på 125 m2, er opført af rustikke materialer og tilpasset den lokale klithus-byggetradition med vandskurede vægge både ude og inde. Stråtag. I stue og køkken/alrum er der loft til kip og fritliggende spær. Huset er smagfuldt møbleret. I stuen er der 2 sofaer, brændeovn, TV, dvd, radio, CD-afspiller, mv.

Der er et veludstyret køkken/alrum med køl/frys, opvaskemaskine, mikroovn, komfur med ovn og modulspisebord med plads til 10 personer.

Endvidere 4 soveværelser, hvoraf det ene er med 2 køjesenge, i alt 10 sengepladser inkl. dyner. For småbørnsfamilier kan oplyses, at der forefindes weekendseng og høj stol i huset. Der er 2 badeværelser med bruser, hvor der i det ene er en vaskemaskine og i det andet en sauna.

Der er mulighed for at købe brænde kr. 50,- pr. net.

Husk sengelinned!.

Klik på dette link for at se ledige perioder
Regler for udlejning
Huset er forbeholdt medlemmer af Foreningen af mejeriledere og funktionærer og Dansk Mejeriingeniør Forening.

Såfremt flere medlemmer ønsker at leje huset samme uge i højsæsonen, afgøres lejemålet ved lodtrækning.

Ønsker flere medlemmer at leje huset samtidig i lavsæsonen (Miniferie og Weekends), afgøres lejemålet efter ”først til mølle princippet”.

Fra 2010 er huset blevet røgfrit. Vedr. medbringelse af husdyr, kontakt da venligst sekretariatet.

Ansøgning om leje af en uge i højsæsonen 2014 indsendes skriftligt til sekretariatet senest den 31. januar 2014. Der må gerne ansøges på flere uger, men man kan kun få en uge.

Aktive medlemmer af Foreningen af mejeriledere og funtionærer har fortrinsret til lodtrækningen i højsæsonen, men alle medlemmer af de to foreninger må søge.

Bekræftelse på lejemålet (vedlagt indbetalingskort) vil ske inden 15. februar 2014. Betalingen skal ske inden 8 dage efter modtagelse af opkrævningen for at lejemålet betragtes som gyldigt.

I øvrigt vil vi på sekretariatet ”være til at tale med”.

Med venlig hilsen - og god ferie.

Hjælpefondens bestyrelse