66 12 40 25

[email protected]

Tag med på netværksbesøg med Dansk Mejeriingeniør Forening

Dansk Mejeriingeniør Forening har stor fokus på at tilbyde netværksmøder og dermed tilbyde foreningens medlemmer at få indblik i forskellige industrier og mejerier samt udvide netværket. Nye netværksmøder opdateres her på siden, i fagbladet Mælkeritidende ligesom medlemmer inviteres direkte pr. mail. 

Besøg på Grønvang Food

Tag med på besøg på et af verdens mest grønne mejerier, Grønvang Food, som producerer 100% plantebaserede fødevarer og bidrager dermed til den grønne omstilling af fødevareproduktionen. Til at stå for præsentationen af Dragsbæk og Grønvang er produktionsdirektør Peter Thorning og fabrikschef Troels Møller Overby. Desuden er Naturli's CEO Henrik Lund inviteret. 

Mandag den 23. september 2024 kl. 17.30 til ca. 20.00

NATURLI'/Grønvang, Grønvangsallé 2, Vejen

Frist for tilmelding er senest 18. september 2024

Program         Tilmelding

Kommende netværksmøder

31. oktober Arla Taulov Mejeri

Netværket blev etableret siden i 2015 og afholder ca. 2-3 møder om året. Møderne er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød.
Formålet er at samle færdiguddannede mejeriingeniører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale netværk samt at udvide netværket generelt.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretariatet i Odense. Gruppen bag består af Torben Slots, Lærke Hansen, Katja G. Andersen, Helle Vegger Bundgaard samt sekretariatet i Dansk Mejeriingeniør Forening.

Alle medlemmer modtager en personlig invitation til netværksmøderne via e-mail og invitationen kan også ses i Mælkeritidende. Desuden kan kommende møder ses på denne webpage.