66 12 40 25

[email protected]

Tag med på netværksbesøg med Dansk Mejeriingeniør Forening

Nye netværksbesøg er ved at blive planlagt og annonceres hurtigst muligt. Det seneste blev afviklet med stor tilslutning på KMC i Brande. 2024 byder på endnu flere besøg Program annonceres hurtigst muligt her på siden, i Mælkeritidende samt direkte mail til alle medlemmer.

Kommende netværksmøder

31. oktober Arla Taulov Mejeri

 

Netværket blev etableret siden i 2015 og afholder ca. 2-3 møder om året. Møderne er arrangeret som fyraftensmøder fra kl. 17.30 til ca. kl. 20, og kombiner virksomhedsbesøg med faglig brush up og ikke mindst netværk med mejeriingeniørkolleger over en bid brød.
Formålet er at samle færdiguddannede mejeriingeniører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale netværk samt at udvide netværket generelt.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretariatet i Odense. Gruppen bag består af Torben Slots, Lærke Hansen, Katja G. Andersen, Helle Vegger Bundgaard samt sekretariatet i Dansk Mejeriingeniør Forening.

Alle medlemmer modtager en personlig invitation til netværksmøderne via e-mail og invitationen kan også ses i Mælkeritidende. Desuden kan kommende møder ses på denne webpage.