66 12 40 25

[email protected]

 

 

Branchens opbakning

 

 

Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen

Dansk Mejeriingeniør Forening er medlem af Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen, som blev stiftet i november 2020 med nedenstående formål: 

Gruppens fokus er at sikre et internationalt, højt fagligt indhold på 

  • mejeriingeniøruddannelsen samt uddannelse af minimum 25 højt kvalificerede mejeriingeniører pr. år.
  • Fremme og støtte af mejeriingeniøruddannelsen i Danmark – herunder til branding og gennemførelse af rekrutteringskampagner.
  • Støtte til Mejerikontaktudvalget, der som Københavns Universitets officielle aftagerpanel på mejeriuddannelsesområdet, er etableret i 2006 i et samarbejde mellem KU-Science og mejerierhvervet.

Gruppens fokus er at sikre et internationalt, højt fagligt indhold på mejeriingeniøruddannelsen samt uddannelse af minimum 25 højt kvalificerede mejeriingeniører pr. år.Fremme og støtte af mejeriingeniøruddannelsen i Danmark – herunder til branding og gennemførelse af rekrutteringskampagner.Støtte til Mejerikontaktudvalget, der som Københavns Universitets officielle aftagerpanel på mejeriuddannelsesområdet, er etableret i 2006 i et samarbejde mellem KU-Science og mejerierhvervet.Som medlem af denne gruppe støtter Dansk Mejeriingeniør Forening op om mejeriingeniøruddannelsen og Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, som danner rammen om uddannelsen.
Herunder fremgår de mange virksomheder og organisationer, der sammen med Danska Mejeriingeniør Forening er medlem af Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen.
Se mere om rekrutteringskampagne, samarbejde og Industrigruppen bag Mejeriingeniøruddannelsen på dette link.