66 12 40 25

[email protected]

Career Community

Velkommen til et nyt karrierenetværk i Dansk Mejeriingeniør Forening - velkommen til første arrangement og velkommen til at være med til at sætte kursen!

27. november, København
Rekrutteringsprocesser samt LinkedIn som CV og branding

Artikel fra Mælkeritidende om netværket

REKRUTTERINGSPROCESSER SAMT LINKEDIN SOM CV OG BRANDING

Mandag 27. november 2023
Kl. 17.00 - 20.00
Vært Akademikernes A-kasse, Vester Farimagsgade 13, København V

Opdag hvordan LinkedIn kan bruges som et ultimativ CV og personligt brandingværktøj og være med til at optimere din profil og imponere både headhuntere og arbejdsgivere og dermed kickstarte din karriere. Dyk også ned i rekrutteringsprocesser og onboarding i en af Danmarks største virksomheder og få indsigt i rekrutteringsprocessen, personlighedsanalyse og hvordan bruges af virksomheden til at finde den rette kandidat.
Til at hjælpe denne aften er Jens Løvstrøm, AKA som er en erfaren HR-professionel med ekspertise indenfor jobsøgning. Desuden deltager Business Manager Anne Sofie K. Aamann og Talent Acquistion Coordinator Maria M. Steffensen og har fokus på rekrutteringsprocesser og onboarding. 

OM CAREER COMMUNITY

  • Formål
    • At skabe et forum, hvor alle DMF’s medlemmer kan mødes og sætte fokus på temaer, som er relevante i forhold til karriereudvikling og diversitet m.v.
    • Communityet skal sætte løbende sætte fokus på temaer af relevans for alle grupper af medlemmer - på tværs af alder, køn og karriereniveau
    • Career Community er også et mødested, hvor deltagerne kan sparre med hinanden omkring de udfordringer, som kommer i forbindelse med karrieren. Communityet skal bidrage til og styrke deltagernes evner til at styre karrieren i den ønskede retning.
Mission
  • At styrke mejeriingeniørernes karrieudvikling i alle aldre og i arbejdslivet gennem et fællesskab. Dette sker ved events, oplæg og talks, hvor deltagerne får de bedste evner og teknikker til deres karriere.
Vision
  • Skabe det stærkeste og mest givende community, hvor målet er at give deltagerne de bedste forudsætninger, for at skabe en karriere efter eget ønske