66 12 40 25

[email protected]

Gør dig klar til drømmejobbet!
Denne aften er for dig, der bliver kandidat i løbet af det næste år eller lige er dimitteret og nu retter blikket mod drømmejobbet. En række fagpersoner fra Akademikernes A-Kasse, AP Pension og Dansk Mejeriingeniør Forening står klar til at besvare de spørgsmål, som du måtte have og give dig gode råd i forhold til at kickstarte din karriere såsom at forhandle løn, skrive ansøgning, jobsamtale og alt det kedelige men vigtige viden om pension osv.
Dato: 23. februar 2023 kl. 16.30-19.30
Sted: Vester Farimagsgade 13, København V
Tilmeldingsfrist den 20. februar 2023

Tilmelding Program

Programpunkter

  • Hvad kan Akademikernes A-kasse gøre for mig? Kickstart din karriere - tips og tricks om ansøgning, CV, afklaring, jobsamtale og tid til netværk
  • Rekrutteringsproces samt job- og karrieremuligheder i Arla Foods
  • Hvordan kan min fagforening støtte mig fagligt og med netværk?
  • Værd at vide om kontrakter og løn
  • Hvad er en pensionsordning? Og hvad kan den indeholde?
Har du styr på dine forsikringer?
Det kan være en redningsplanke og stor tryghed at være forsikret. En analyse fra 2021 viser, at 27% af alle unge mellem 20 og 29 år ikke har det fulde overblik. Foreningen tilbyder alle medlemmer i kategorien "gratis medlemskab 1 år efter dimission" en tryghedspakke med et gratis og uvildigt forsikringstjek i samarbejde med foreningens samarbejdspartner, Mejeriliv. Du vil få en samtale med vores forsikringsmægler men ikke påduttet køb, da en forsikringsmægler kun må se dine ting igennem men ikke sælge. Prisen er normalt kr. 700, men du får gennemgangen helt gratis via dit medlemskab i DMF.

Bestil et gratis forsikringscheck
Har du gratis medlemskab i kategorien "gratis medlemskab det første år efter dimission", og vil du gerne have et forsikringstjek, skal du udfylde denne formular, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt af foreningens forsikringsrådgiver, som kun må rådgive - IKKE sælge.

UNGE-FORUM
Dansk Mejeriingeniør Forenings Unge-Forum er et fællesskab med tilbud og muligheder til den yngre del af medlemskredsen. Målgruppen for Unge-Forum er mejeriingeniører, der er dimitteret indenfor de seneste 5 år samt kandidatstuderende på det sidste år af deres mejerispecialisering.
Aktuelt er følgende initiativer en del af Unge-Forum:
1. Møder og events med aktuelle temaer

- Virtuel ostesmagning og introduktion af Unge-Forum (Afholdt)
- Fra studieliv til arbejdsliv samt ølsmagning (Afholdt)
- Forhandlingskursus for Unge-Forum (Aflyst)
- Besøg Søtofte Gårdmejeri (Afholdt)
Efterårets program følger senere

Unge-Forum har i øvrigt følgende tilbud i foreningen:
- Mentorordning
- Gratis forsikringstjek
- Unge-kontingent, som betyder, at dimittender først begynder deres kontingentbetaling ét år efter dimission

Gruppen bag netværket er Nanna Hønholt - bestyrelsesmedlem i Dansk Mejeriingeniør Forening, Laura E. Ternstrøm (kandidatstuderende) samt sekretariatet.