Netværk Øst

Netværk Øst til tops i Industriens Hus

Netværket mødtes i august for at blive klogere på FOSS' analysemetoder og Dansk Industri. Arrangementet bød på hands on i form af en medbragt Miloscreen til måling af særligt de indiske mælkeproducenters indvejninger - selv om flere af deltagerne ønskede den til hjemmebrug, måtte Per Waaben Hansen fra FOSS skuffe dem med, at den er for enkel til det danske marked og slet ikke kan købes i Danmark.
Nils Juhl Andreasen er branchedirektør i Dansk Industri og denne aften også vært fortalte om husets mange funktioner herunder Branche Service Centeret for mejeri og gik foran på en rundtur i den moderniserede bygning.

Program til print

Netværk for mejeriingeniører. 

Netværk Øst har efterhånde været etableret et par år og er en gruppe med det formål at samle færdiguddannede mejeriingenører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale sammenhold samt at udvide netværket generelt.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretariatet i Odense. Gruppen består af Berte Asmussen, Eva Stenby, Lise Bisgaard, Thomas Bæk Pedersen, Cecilie L. M. Nielsen, Lise Bisgaard Lassen og Marie Jørgensen.

Behovet for et mødeforum og aktiviteter øst for Storebælt blev tydeligt efter sidste års medlemsundersøgelse. Blandt de mange gode tilbagemeldinger, som bestyrelsen fik, pegede flere på, at der var et ønske om at supplere de mange mejerirelevante møder i Vestdanmark med aktiviteter i Østdanmark, og derfor vil Netværk Øst have sit omdrejningspunkt der. 
Målgruppen er færdiguddannede mejeriingeniører, som er medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening - alle er velkomne fra hele Danmark, Malm og selvfølgelig resten af verden - inklusive kandidatstuderende på sidste år på Mejeriingeniørstudiet.

Der planlægges med ca. 2-3 møder om året - annonceres i Mælkeritidende, LinkedIn gruppen Dansk Mejeriingeniør Forening samt direct mail til foreningens medlemmer.