Efteruddannelse
Mejeribrugets Efteruddannelser
Din uddannelse slutter ikke, når du bliver kandidat. Det er vigtigt til stadighed at holde sin uddannelse og sine kompetencer ved lige - og dermed fastholde sin værdi og position på arbejdsmarkedet. Læring og udvikling hører til gennem hele arbejdslivet! Klik på kataloget og bliv fristet af de mange kurser!
Projektlederuddannelse, teamudvikling og konflikthåndtering
Dansk Mejeriingeniør Forening samarbejder med Promentum, som er en anerkendt udbyder af projektlederuddannelser. Dette betyder, at man som medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening får rabat på deltagelse i Promentums projektlederuddannelse. Kurser kører typisk to gange pr. år i hhv. København og Aarhus. Kurset varer i alt 12 dage + eksamensdag og ½ dag til feedback. Læs mere om uddannelsen på Promentums hjemmeside. Promentum udbyder også kurser i blandt andet teamudvikling og konflikthåndtering. Læs om de øvrige kurser og husk at angive dit medlemskab af Dansk Mejeriingeniør Forening, når du tilmelder dig. Kontakt Alexander Holten Steffen på e-mail [email protected] eller telefon 31 61 60 26 og få oplyst din særpris som medlem.AEDIL
AEDIL er forkortelsen for ” Association of European Dairy Industry Learning”, og betegnelsen dækker over et tværeuropæisk samarbejde mellem 13 medlemslande, hvorfra en række faglige organisationer, arbejdsgiverforeninger, virksomheder, uddannelsesorganisationer m.m. på mejeriområdet deltager. AEDILs formål er at udbyde korte efteruddannelseskurser i medlemslandene, varetage uddelingen af Mejeripas til alle nyuddannede mejerister, medvirke til øget mobilitet for mejeriuddannede inden for medlemslandene og ikke mindst erfaringsudveksle på uddannelsesområdet. I Danmark er Dansk Mejeriingeniør Forening, Foreningen af mejeriledere og funktionærer samt Mejerifagets FællesUdvalg medlemmer af AEDIL. Derudover deltager repræsentanter fra Kold College og Arla Foods. Læs mere på www.aedil.org.Danmarks Mejeritekniske Selskab
Udbyder jævnligt arrangementer/aktiviteter for medlemmerne. Læs mere på mejeritekniskselskab.dk.Nordisk Mejerikongres
Afholdes hvert 3. år og er et videnskabeligt forum, hvor alle de nordiske mejerifolk har mulighed for at mødes. Læs mere om kongressen og se hvornår og hvor den næste afholdes nordicdairycongress.dk.
KU-Science
På KU-Science tilbyder mange forskellige kurser og skræddersyr indholdet til virksomhedernes behov. Der er tre typer af efteruddannelsestilbud:
Bachelor- og masterkurser - kurser der også udbydes til KU-Sciences bachelor- og masterstuderende. Kurserne ligger i normal arbejdstid og er typisk fordelt over en blok (ca. 9 uger).
Korte kurser - kurser der er målrettet mod efteruddannelsessøgende og er koncentreret på få dage.
Master i Fødevarekvalitet og -sikkerhed - En komplet videreuddannelse for folk, der allerede har en relevant bacheloruddannelse. Du kan tage hele uddannelsen på deltid eller nøjes med de kurser, du har brug for. Læs mere på KUs hjemmeside og se en oversigt over efteruddannelsestilbud på KU-Science.