Netværksmøder

Netværk Øst holder næste møde 1. marts 2018 i Herlev. Se programmet her. Tilmelding.

Netværk Vest holder første møde 10. april 2018 i Skejby. Programmet er under udarbejdelse. Tilmelding.

Netværk for mejeriingeniører. 
Dansk Mejeriingeniør Forening har pt. to netværk.

Netværk Øst har efterhånden været etableret et par år og er en gruppe med det formål at samle færdiguddannede mejeriingenører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale sammenhold samt at udvide netværket generelt.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretariatet i Odense. Gruppen består af Berte Asmussen, Eva Stenby, Lise Bisgaard, Thomas Bæk Pedersen, Cecilie L. M. Nielsen, Lise Bisgaard Lassen og Marie Jørgensen.

Netværk Vest er startet i 2018 med udgangspunkt i efterspørgsel fra medlemmer, hvorefter bestyrelsen bragte det op på foreningens generalforsamling i 2017. Her var stor opbakning og en planlægningsgruppe blev hurtigt en realitet. Den holdt sit første møde 11. januar 2018.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretaraitet i Odense. Holdet bag består af Torben Slots, Lærke Hansen, Marianne Fohlmann, Katja Henriette Andesen, Andreas Madsen, Helle Vegger samt Peder Bækgaard.

Målgruppen er færdiguddannede mejeriingeniører, som er medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening - alle er velkomne fra hele Danmark, Malm og selvfølgelig resten af verden - inklusive kandidatstuderende på sidste år på Mejeriingeniørstudiet.
Der planlægges med ca. 2-3 møder om året - annonceres i Mælkeritidende, LinkedIn gruppen Dansk Mejeriingeniør Forening samt direct mail til foreningens medlemmer.

Har du lyst og tid til at engagere sig dig i et af netværkene kan du kontakte sekretariatet på dmf[at]maelkeritidende[dot]dk - også hvis du har en idé eller vil tilbyde at være vært.

Mejeriingeniører på toppen. Stemningsbilleder fra Netværk Øst møde i Dansk Industri 24. august 2017.