Er du god til at forhandle?

En god aftale kræver en god forhandling. Nu får du mulighed for at blive god til at forhandle på dette kursus i forhandlingsteknik for medlemmer af Dansk Mejeriingeniør Forening og Foreningen af mejeriledere & funktionærer.
Prøv engang at tælle, hvor mange aftaler du lander hver dag… Små og store beslutninger, der tages i fællesskab med andre. Beslutninger hvor flere parter tager lidt og giver lidt for at blive enige. Det er mange! Det starter om morgenen i hjemmet – i morgentrafikken – ved kaffemaskinen – til projektmødet, på chefens kontor og sammen med kunden. Måske er du involveret i større købs- salgs- eller servicekontrakter eller måske er du med til at forhandle overenskomster. Og så er der jo altid forhandlingen om din egen løn. Den dukker op med jævne mellemrum i løbet din karriere.
En forhandling er en særlig form for samarbejde, der munder ud i en fælles aftale. Den gode aftale landes bedst via en tillidsfuld og respektfuld proces. Samtidig skal man ikke være blind for, at der kan være stærke særinteresser på spil.
Nu tilbyder vi et fire timers koncentreret forhandlingskursus til medlemmer af Dansk Mejeriingeniør Forening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer. På hold med max 16 deltagere på hver, vil forhandlingscoach Eva Stenby fra Carlsen&E undervise i metoden; Interessebaseret Forhandling fra Harvard Law School. Det bliver 4 intense timer med fokus på eksempler og refleksion.

Program til print
Tilmelding (Betaling direkte med kort)

Dato               Jylland: 18. september 2017
                      Sjælland: 19. september 2017
Tidspunkt        14.00 – 18.00
Kursussted      Jylland: L&F, Agro Food Park 13, Skejby
                      Sjælland: Akademikernes A-kasse, Vester Farimagsgade 13, København V
Forplejning      Blødt brød, kaffe/the/vand og frugt
Pris                 Kr. 500,00 inkl. moms inkluderer undervisningsmaterialer samt efter behov eller opfølgende  spørgsmål telefonisk                                                   opfølgningssession på 1 – 1½ time. Beløbet forfalder ved tilmelding.
Tilmelding:      Deltagerbegrænsning på 16 personer pr. hold efter først til mølle princippet. Der er stadig ledige pladser på begge kurser.                            Tilmelding er bindende og ved afbud forfalder beløbet med mindre pladsen genbesættes.

Kurset i detaljer

14.00 – 14.30

Forventninger & Erfaringer

  • Vi sætter scenen og finder fælles fodslag for læring

14.30 – 15.15

Hjernen i ’Rød & Grøn Zone’

  • En hjerne under pres
  • Mig selv i tilspidsede situationer
  • Grøn lytning på niveau 4 og 5
  • Bevar roen, så du kan tænke
  • Få sagt det du skal sige

15.15 – 15.30

Pause & Networking

15.30 – 17.00

Verdens bedste forhandlingsmetode

  • Gennemgang af Interessebaseret forhandling fra Radical Collaboration® og Harvard Law School
  • Vi prøver den i praksis

17.00 – 17.15

Pause & Networking

17.15 – 17.50

Klar til at afprøve IBF-metoden hjemme

  • Hvad lærte jeg af casen?
  • Hvilken case skal jeg forhandle nu?

17.50 – 18.00

Afslutning & Farvel