Netværk Øst

Netværk Øst sætter fokus på analysemetoder og Industriens Hus

De seneste årtiers innovation af analytisk teknologi har ført til mange nye muligheder for øget omsætning og kvalitet i mælkeindustrien. På Netværk Øst's næste event vil du få mere indsigt i de seneste analysemetoder inden for en række mejeriprodukter af senior kemometriker Per Waaben Hansen, FOSS Analytical A/S samt en lille rundtur i virksomhedens produktportefølje af Global Market Manager Peter Juel Christensen fra samme firma.

Der bliver også tid til introduktion til funktionerne i det moderniserede hus og en lille rundtur - OG selvfølgelig også lidt mad og snak med nye og tidligere kolleger.

Program til print

Tilmelding til netværksmøde 24. august 2017

Netværk for mejeriingeniører. 

Netværk Øst har efterhånde været etableret et par år og er en gruppe med det formål at samle færdiguddannede mejeriingenører til planlagte aktiviteter med fokus på at styrke det faglige og sociale sammenhold samt at udvide netværket generelt.
Netværket er forankret i bestyrelsen i Dansk Mejeriingeniør Forening og sekretariatet i Odense. Gruppen består af Berte Asmussen, Eva Stenby, Lise Bisgaard, Thomas Bæk Pedersen, Cecilie L. M. Nielsen, Lise Bisgaard Lassen og Marie Jørgensen.

Behovet for et mødeforum og aktiviteter øst for Storebælt blev tydeligt efter sidste års medlemsundersøgelse. Blandt de mange gode tilbagemeldinger, som bestyrelsen fik, pegede flere på, at der var et ønske om at supplere de mange mejerirelevante møder i Vestdanmark med aktiviteter i Østdanmark, og derfor vil Netværk Øst have sit omdrejningspunkt der. 
Målgruppen er færdiguddannede mejeriingeniører, som er medlem af Dansk Mejeriingeniør Forening - alle er velkomne fra hele Danmark, Malm og selvfølgelig resten af verden - inklusive kandidatstuderende på sidste år på Mejeriingeniørstudiet.

Der planlægges med ca. 2-3 møder om året - annonceres i Mælkeritidende, LinkedIn gruppen Dansk Mejeriingeniør Forening samt direct mail til foreningens medlemmer.